Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Βίντεο: To Game of Thrones είναι επικό και σαν animation

Αν το Game of Thrones ήταν animation θα ήταν αυστηρά κατάλληλο μόνο για ενήλικες. Ένα βίντεο που εξηγεί σε περίπου 2 λεπτά όλη την ιστορία της σειράς. ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS!
Adtech Ad
Μια ομάδα gamers και δημιουργών καρτούν, που δραστηριοποιείται κυρίως στο διαδίκτυο δημιούργησε μια διαφορετική εκδοχή του Game of Thrones, που σε 2:30' λεπτά εξηγεί την ιστορία από την αρχή μέχρι και το τέλος του 6ου κύκλου.
AdTech Ad
Στο απολαυστικό βίντεο βλέπουμε τη Ντενέρυς γυμνή στην πλάτη του Ντρόγκο να πετά την ώρα που στη Γη εξελίσσονται όλα τα συγκλονιστικά γεγονότα που παρακολουθήσαμε στην πιο ανατρεπτική σειρά.

  Βλέπουμε λοιπόν την αποκάλυψη του πρώτου άλλου και τον αποκεφαλισμό ενός μέλους της Νυχτερινής Φρουράς που θεωρήθηκε προδότης, αποδίδοντας έτσι την δικαιοσύνη στον Βορρά.
Παρακολουθούμε τα παιδιά των Σταρκ, μεταξύ των οποίων και ο Τζον Σνόου να αποκτούν τους λύκους τους και τον Τζέϊμι Λάννιστερ να ρίχνει από τον πύργο τον Μπραν Σταρκ, ο οποίος του έπιασε τον Τζέϊμι και την Σέρσεϊ στα πράσα. 
Το επόμενο σημαντικό γεγονός της σειράς ήταν ο θάνατος του Ρόμπερτ Μπαράθιον και η διαδοχή του από τον μισητό Τζόφρι, ο οποίος όταν ανέλαβε την εξουσία φρόντισε να εκτελέσει τον Νέντ Σταρκ μπροστά στα μάτια της κόρης του Σάνσα.
Κάπου εκεί ο Βισέρυς απαιτεί από τον Ντρόγκο να τον κάνει βασιλιά και να του φορέσει στέμα και ο Καλ των Ντοθράκι έκανε το κεφάλι του χρυσό, όταν τον σκότωσε ρίχνοντας του στο κεφάλι λιωμένο χρυσό.
Ο Ντρόγκο δεν έζησε για πολύ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και η Ντενέρυς για να τον γλυτώσει από τον πόνο τον έπνιξε μ' ένα μαξιλάρι.
Και ενώ η μητέρα των δράκων συνεχίζει να ταξιδεύει μας μεταφέρει στον ματωμένος γάμο, όπου οι Σταρκ αποδεκατίστηκαν, όταν κατόπιν εντολής του Τουίν Λάννιστερ ο Ρομπ Σταρκ, η μητέρα του Κάτλυν και η έγκυος Τζέϊν δολοφονήθηκαν άγρια.
Αργότερα μεταφερόμαστε στη θρυλική μάχη του Blackwater, όταν ο διεκδικητή του θρόνου Stannis Baratheon πολιορκούσε το Κινγκς Λάντινγκ, με τον ανίκανο Τζόφρι να βρίσκεται στον θρόνο και τον Τύριον να κάνει ότι μπορεί για να σώσει την πόλη και να βρίσκει διαφυγή στο υγρόν πυρ. Μετά τη νίκη του στον Μαυροπόταμο ο Τζέιμι πηγαίνει να παρακολουθήσει η μάχη μεταξύ του Βουνού και της Οχιάς, και όλοι θυμόμαστε την κατάληξη που είχε ο δεύτερος, με τον Gregor Clegane να του σκάει το κεφάλι σαν καρπούζι και μετά το θέαμα αποφάσισε να σκοτώσει τον πατέρα του Τουίν Λάννιστερ και να το σκάσει με τον Βισέρυς.
Η Σάνσα που είδε τον Τύριον, τον άνθρωπο που ανέλαβε την προστασία της να φεύγει, τα "κίμιασε" με τον μικροδάκτυλο. Και η Ντενέρυς που συνεχίζει τη βόλτα της μας ταξιδεύσει στο ρομάντζο του Τζόν Σνόου και της άγριας Ίγκριτ, που έληξε άδοξα όταν τη σκότωσε η Όλυ.
Το επόμενο σημαντικό γεγονός που μας έκανε να θρηνήσουμε σαν να χάσαμε κάποιον δικό μας ήταν η δολοφονία του Τζον Σνόου από τους ίδιους του τους συντρόφους και φυσικά τον Όλυ (ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Όλυ). Ευτυχώς, όμως υπάρχει η Μελισσάνδη, που παρόλο που δεν είναι αυτό που δείχνει, κατάφερε να τον αναστήσει. Την ίδια στιγμή στο Κινγκς Λάντινγκ η Σέρσεϊ εξευτελίζεται με το walk of shame και η Άρια το διασκεδάζει αλλάζοντας πρόσωπα.
Κάπως έτσι φτάνουμε στην αποθέωση της Ντενέρυς η οποία έκαψε ζωντανούς τους Καλ των Ντοθράκι και έγινε εκείνη η βασίλισσα τους, ξεκινώντας το ταξίδι για το Κινγκς Λάντινγκ και το θρόνο.
(ΠΗΓΗ: RedMEDUSA)
news247.gr 

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com