Υλικά συνταγής
- 600γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- ½ φλιτζ. μαργαρίνη
- 1½ φλιτζ. ζάχαρη
- 2 κ.γ. κανέλα
- ½ κ.γ μοσχοκάρυδο
- 1 πρέζα γαρίφαλο
- 1½ κ.γ. σόδα
- 2 βανίλιες
- ½ φλιτζ. κράνμπερι αποξηραμένα
- 1 φλιτζ. καρυδόψιχα
- 4 κ.σ. λιναρόσπορος κοπανισμένος
- 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
- 1 φλιτζ. πορτοκάλι (φρέσκος χυμός)
- ½ φλιτζ. μπράντι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.