Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δείτε πως θα ήταν η Μπάρμπι εάν είχε ρεαλιστικές διαστάσεις



Ο καλλιτέχνης, Νικολάι Λαμν, έφτιαξε μια κούκλα με διαστάσεις που κατά μέσο όρο έχουν ενήλικες γυναίκες άνω των 20 ετώνΠώς θα ήταν μια «κανονική» Μπάρμπι, χωρίς τον υπερτονισμένο λαιμό, τα πολύ λεπτά άκρα και το στητό στήθος; Την απάντηση δίνει ο καλλιτέχνης, Νικολάι Λαμν, φτιάχνοντας μια κούκλα με διαστάσεις που κατά μέσο όρο έχουν ενήλικες γυναίκες άνω των 20 ετών, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC).

Ο Λαμν, λοιπόν, δημιούργησε ένα 3-D μοντέλο βάσει των μετρήσεων που έλαβε και στη συνέχεια με τη βοήθεια του photoshop το διαμόρφωσε στα κλασικά πρότυπα της ξανθιάς κούκλας.

«Αν ασκούμε κριτική στα αδύνατα μοντέλα, θα έπρεπε τουλάχιστον να είμαστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ότι και η Μπάρμπι μπορεί να έχει αρνητική επιρροή στα μικρά κορίτσια», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

«Επιπλέον, μια Μπάρμπι με ρεαλιστικές διαστάσεις δείχνει πολύ όμορφη», συμπλήρωσε ο Λαμν.

Λαμβάνοντας υπόψη του πώς θα φαινόταν στην πραγματικότητα το σώμα της Μπάρμπι, ο Λαμν ολοκλήρωσε δηλώνοντας στην Huffington Post: «Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα η Μπάρμπι στην παρούσα της μορφή να επηρεάζει αρνητικά τα κορίτσια και αν μια Μπάρμπι που δείχνει όμορφη με τις διαστάσεις που κατά μέσο όρο έχει μία Αμερικανίδα, τι σταματάει την εταιρία Mattel από το να προχωρήσει στην παραγωγή μίας τέτοιας κούκλας;».
 
on-news.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com