Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ : Όχι και τόσο "αθώο"

Πολλές γυναίκες έχουν ξαναβρεί το χαμόγελό τους με το ημιμόνιμο μανικούρ, καθώς έχουν "λυθεί" τα χέρια τους.
Δεν χρειάζεται καθημερινά να χρησιμοποιούμε το μανό για να βάψουμε τα νύχια μας, ούτε να χάνουμε χρόνο με την περιποίησή τους, αφού το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο διάστημα.
Όμως ίσως δεν είναι και τόσο αθώο. Ως γνωστόν το ημιμόνιμο μανικιούρ που γίνεται με τη βοήθεια φωτός, με ακτίνες UV, το οποίο σταθεροποιεί το βερνίκι.
Πρόσφατα ο αμερικανικός Οργανισμός για τον Καρκίνο του Δέρματος εξέδωσε μία ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία- αν και η ακτινοβολία που εκπέμπεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι αρκετά χαμηλή και η επικινδυνότητά της σχεδόν μηδαμινή- συνιστά τη χρήση αντιηλιακού στα χέρια, πριν την εφαρμογή του φωτός.
Η ανακοίνωση αυτή έχει αναστατώσει τα σαλόνια ομορφιάς στην Αμερική καθώς προβληματίζονται για το ένα θα πρέπει να συνιστούν στις πελάτισσες αντιηλικά πριν τη χρήση του.

 radar.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com