Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τέρμα πια η περίοδος της αθωότητας για το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»



ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/2 - ΑΦΙΔΝΕΣ 4 μμ -  ΜΩΛΟΣ 3 μμ
πληροφορίες στο: www.oxidiodia.gr

Οι χούντα του ΠΑΣΟΚ, πολιτικό προσωπικό των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών που μας ρουφάνε το αίμα, αποφάσισε, όπως όλες οι χούντες, για ακόμα μια φορά να κάνει το άσπρο μαύρο.

Αφού είχε χαρίσει τους δημόσιους δρόμους μας μαζί με ΝΔ και ΛΑΟΣ, στις ιδιωτικές χαρατσοεισπρακτικές εταιρίες, αποφάσισε και διέταξε ότι η άρνηση πληρωμής διοδίων αποτελεί παράβαση του ΚΟΚ προκειμένου να τρομοκρατήσει και να καταστείλει το τσουνάμι αγωνιζόμενου λαού που δήλωσε : ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!...


Ξαμόλησε παράλληλα τους υπουργούς και τα παπαγαλάκια της, προκειμένου να κατασυκοφαντήσουν το Κίνημα…Στα μάτια όμως ποιού;;; Οκόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι..

Πλέον η οργή μας έχει ξεχειλίσει…Ο πόλεμος που μας κήρυξε η φασιστική και παράνομη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα απαντηθεί με πόλεμο!

Είναι δημοκρατικό μας καθήκον και ιστορική μας υποχρέωση, απέναντι σε όσους έχουν δώσει το αίμα τους για την ελευθερία αλλά και για τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας να ανατρέψουμε τη χούντα!

Δε μας φοβίζουν οι διατάξεις τους και οι τροπολογίες τους! Θα τις ρίξουμε στο δρόμο!

Η αντίσταση και ο αγώνας μας είναι μονόδρομος! Αυτοί αλληλέγγυοι με τους μεγαλοεργολάβους όπως πάντα και εμείς αλληλέγγυοι μεταξύ μας!

Την πρώτη μάχη την δίνουμε στις Αφίδνες το Σάββατο 12-2-11 στις 4μμ και στο Μώλο την ίδια μέρα στις 3μμ.

Κατόπιν σε αλληλεγγύη με όλο τον αγωνιζόμενο λαό σε όλα τα μέτωπα θα δώσουμε τον αγώνα για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ , ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
www.oxidiodia.gr
www.denplirono.wordpress.com
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com